Je mooiste foto’s op een kerstkaart laten drukken

Je houdt alle belangrijke momenten in het leven van je gezin bij en legt het vast op gevoelige plaat. Vaak met prachtige resultaten. Maar wat doe je met deze foto’s? Het is zonde om ze alleen op de computer te laten staan en er verder niet meer naar te kijken.

De foto’s kun je laten ontwikkelen en er daarna een mooi fotoalbum van maken door de foto’s in te plakken. Dit gebeurde vroeger erg vaak, maar je ziet dit steeds minder gebeuren. Online kun je ook een fotoalbum laten samenstellen en dat is vaak een stuk gemakkelijker en goedkoper.

Een andere trend  is het laten afdrukken van een foto op canvas. Een doek met een foto die jezelf hebt gemaakt in je kamer hangen is steeds populairder geworden. Ook omdat steeds meer sites de mogelijkheid aanbieden om de foto’s te bewerken voordat ze afgedrukt worden.

De laatste trend die we graag hier bespreken is het personaliseren van de kerstkaart. Er zijn een aantal sites die het kerstkaarten maken eenvoudig hebben gemaakt voor iedereen. Hier upload u uw foto’s en zet daar uw persoonlijke gelukwens bij en de kaart is klaar om te versturen.