De beste locaties voor de mooiste foto’s

De meeste amateurfotografen trekken eropuit om mooie foto’s te maken voor zichzelf of om aan familie of vrienden te laten zien. Maar je kunt ook je mooiste plaatjes online plaatsen of meedoen aan fotowedstrijden. Wat zijn dit seizoen de beste locaties of evenementen om schitterende foto’s te maken? In dit nieuwsbericht komen de mooiste plaatsen aan bod én wat je met de mooiste foto kunt doen.

Van 22 maart t/m 20 mei kunnen liefhebbers van bloemen een bezoekje brengen aan de Keukenhof in Lisse. Tijdens dit evenement worden er maar liefst zeven miljoen bloemen getoond. De lente is sowieso een geweldig seizoen om te fotograferen. Alles komt tot bloei en de belichting is dankzij de zon nog beter. Een perfect evenement om te bezoeken en schitterende foto’s te maken!

Waddeneilanden
Het meest noordelijke grondgebied van Nederland zijn de Waddeneilanden. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikkoog. Deze vijf eilanden zijn dan wel van de ‘bewoonde wereld’ gescheiden door de zee, maar er is genoeg te doen. Fotografen zullen hier vast en zeker met plezier hun hobby kunnen uitvoeren. Er zijn immers havens en boten om te fotograferen, knusse dorpjes en mooie stranden! Plaatsen genoeg om de beste kiekjes te maken!

Fotodoek
Dan heb je een aantal prachtige foto’s gemaakt, maar wat doe je er vervolgens mee? Waarom laat je je favoriete foto niet om op canvas drukken? Op onder andere hema.nl, op kruidvat.nl en op ah.nl is er een fotoservice beschikbaar waar je foto’s kunt laten omtoveren tot een unieke wanddecoratie, waar je keer op keer van kunt genieten. Zo komen je foto’s pas echt goed tot hun recht!